Beoordelingen van Anytyme Rian Klazienaveen

Recente recensies van Anytyme Rian Klazienaveen

5 sterren na 19 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

helemaal top

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en lekker eten! Online besteld en betaald, binnen 15min in huis. een dikke duim omhoog.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Vind dit heel handig alleen het is nooit om die tijd klaar als ik het vraag

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bevalt goed. Mooi op tijd klaar.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima naar wens.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

de snacks zijn prima uitgevoerd, de tijd die er voor staat mag best wel ruimer, de aangegeven tijd was 17.35 heb wel langer gewacht, tot 17.55 maar ik vind het online bestellen een top idee. Maar ga zo door Top.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel gemakkelijk besteld via app Snel klaar Goed eten

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half 2 s' middags bestelling geplaatst voor bezorgen om 16.45 uur. Perfect bezorgd en alles nog goed heet. Zeer tevreden en we gaan zeker vaker laten bezorgen. TOP Anytime Rian en de bezorger

Reactie van Anytyme Rian :Super fijn om te horen!. Onze bezorger komt graag nog een keer iets brengen bij jullie!. Groetjes AnyTyme Rian

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Was precies op de afgesproken tijd. Zeer handig

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas ontbrak de bamischijf

Reactie van Anytyme Rian :Onze excuses dat de bamischijf er niet bij zat. We hopen dat het de volgende keer goed gaat!

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel gemakkelijk beter dan bellen en direct betalen

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Ideaal om digitaal te kunben bestellen.??

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Alleen jammer dat er met iDEAL betaald moest worden. Hadden we geluk dat ik er een bij me had op het werk.

Reactie van Anytyme Rian :Goedenavond, helaas hebben we al een aantal bestellingen gehad die Fake waren. Vandaar dat we alles op Ideal hebben gezet. Fijn dat het verder goed was!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld online bestellen.